Fırtına nefes aldı!

Video yükleniyor...

Yaşanan sakatlıklar ve üst üste alınan kötü sonuçların sonrasında Mersin idman yurdu maçında gelen sezonun ilk 3 puanı, Trabzonspor camiasına rahat bir nefes aldırdı...
8 oyuncusunu sakatlığı nedeniyle kadroya alamayan Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ise maç sonrası futbolcularına övgüler yağdırdı.

Önemli oyuncuların sakatlığı ve milli takım kamplarında bulunan oyuncularla birlikte sadece 2 antrenman yapabilen Halilhodziç, savunma ve orta alanda değişiklik yapmak zorunda kalırken, defansta Belkalem ve Medjanı'nin uyumu dikkat çekti..

Cardozo'nun da suskunluğunu bozduğu gecede sakatlanarak hastaneye kaldırılan Mustafa Akbaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi..

Hafta boyunca Trabzon'da kalarak oyunculara destek olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise  karşılaşma sonrası soyunma odasına inerek gösterdikleri mücadeleden ötürü oyuncuları tebrik etti. 

Öte yandan Trabzonspor ara vermeden Avrupa Liginde karşılaşacağı Lokeren maçının hazırlıklarına başladı. Grupta 3 puanla 2. Sırada bulunan bordo-mavililer, rakibini yenerek rahat bir nefes almak istiyor. 

Bu arada antrenman öncesi oldukça neşeli olan Teknik Direktör Vahid Halilhodziç basın mensuplarının yanına gelerek "Kazandık güneş açtı" dedi.