Fırtına erken kopacak

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da Kevin Constant krizi her geçen gün biraz daha büyürken, Ersun Yanal'ın verdiği milli maç arasında Fransa'ya giden Gineli oyuncunun burada menajeriyle buluştuğu öğrenildi.

Constant'ın, Trabzonsporlu yöneticilere bir sağlık raporu gönderdiği ve bu raporda sakatlığı yüzünden sahalardan bir ay uzak kalacağı şeklinde bir ibarenin bulunduğu belirtildi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşerek, "Ersun Yanal varsa ben yokum" diyen Constant'ın, Fransa'da bir süre alt yapısından yetiştiği Toulouse'un tesislerinde çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi. Başkan Hacıosmanoğlu'nun da Constant krizinin daha fazla büyümemesi için bu karara destek verdiği gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor'da bekleneni veremeyen Yatabare'ye, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Nasr takımı talip oldu.

Dubai ekibinin Yatabare için, Trabzonspor'a 2.5 milyon euro teklif ettiği, oyuncunun öneriyi kabul etmesi durumunda Malili oyuncunun sezon sonunu beklenmeden yeni takımıyla sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapıyor. Bordo-mavili yönetimin, St. Etienne'de forma giyen 28 yaşındaki forvet Mevlüt Erdinç'in yanı sıra Werder Bremen'li Zlatko Junuzovic için de girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Bordo-mavililer, Avusturyalı ofansif orta saha oyuncusu Junuzovic ile devre arasında görüşmeler yapmış, hatta oyuncu ile anlaşmış ama Werder Bremen'in belirlediği 3 milyon euro'yu aşan bonservis bedelini indiremeyince transferi bitirememişti.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, bu sezon Bundesliga'da 25 maçta 5 gol atan, 11 de asist yapan 27 yaşındaki oyuncu için yeniden harekete geçilmesini istediği öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor