Bu açıklamalar olay yaratır!

Bu açıklamalar olay yaratır!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. 


Başkan Orman, Gökhan Töre'den stat konusuna, hakemlerden gelecek haftaki derbiye kadar bir çok konuda çok çarpıcı konuştu.

İşte Orman'ın açıklamalarının satır başları:

- Geçmişimizden gelen terbiyeye büyüdük ve böyle devam etmeye çalışıyoruz. Her hareketimizde seviyeli ve pozitif hareket ediyoruz. Futbola pozitif anlamda değer vermek kulübümüzün öncelikli görevidir.

- Beşiktaş, iyi bir sezon başlangıcı yapmış ve taraflı tarafsız herkesin övgüsünü kazanmıştır. 

- Bütün oyuncu kadromuz pırlanta gibi çocuklar. Bizim futbol takımımız çok terbiyeli ve disiplinli oyunculardan kuruludur.

- Kimse soyunma odası basmamızı, hakeme hakaret etmemizi beklemesin.
 
- Beşiktaş'ın şampiyon yapılacağına dair hava estiriliyor, ancak aleyhine en çok hata yapılan kulübüz. Biz hakem odası basmayız. Bizim felsefemiz 'şerefinle oyna, hakkınla kazandır'. Buna rağmen ne MHK'den ne de TFF'den hiçbir talebimiz olmamıştır.

- Ben kırmızı kart pozisyonunu tekrar tekrar izledim. 4. hakem Gökhan Töre'yi tahrik etti. Daha maçın 20.dakikasında derbiye eksik çıkacağımızı anladım! Niye her derbi maçından evvel kırmızı kartlar bize geliyor?

- Son 10 yılda derbiler öncesi Beşiktaş 7 kere kırmızı kart gördü. Bu sayı rakiplerimizde daha az.

-Ben ve Beşiktaşlıların kör olmadığını herkes bilsin. Aklını başına alsın."

- Derbiye Bülent Yıldırım atanmış. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum ama gözümüz üzerinde olacak bilsin.

- 3-3'lük Galatasaray maçını ve Burak'a verilen penaltıyı unutmadık. Gözlerimiz üzerlerinde olacak."

- Kamuoyu yaratıp 'Beşiktaş'ı Süleyman Seba sezonunda şampiyon yapacaklar' diyorlar. Kimseden iyilik görmedik, istemiyoruz da."

- Biz kimseden stat istemedik. Stat projemiz olduğunda Aziz Yıldırım hapisteydi. Abdullah Kiğılı'nın daveti üzerine hareket ettik.

- Aziz Yıldırım'ı hapisten çıktığında evinde ziyaret ettim. Stat konusu açıldı. Kendisi "size gereken yardımı yaparız" dedi.

- Aziz Yıldırım "her ay iç saha maçlarının birini bizde, birini de Galatasaray'ın stadında oynayın" dedi. Hay hay dedik...

- Dönemin G.Saray başkanı Ünal Aysal bize seçimi atlattıktan sonra stat için destek vereceğini söyledi. Sonra fikir değiştirdi. Stadı Madonna konserine kiraya verince Genel Kurul'dan onay mı alındı?

- Biz Galatasaray'ın bu tavrını görünce Fenerbahçe'ye de tekrar ricacı olmadık. Konuyu kapatıp Olimpiyat'ta karar kıldık.

- Stat neden parça parça yapılamdı eleştirisine gelince, 23 metre kuzeye 8 metre aşağıya kayan stadı nasıl tribün tribün yapacağız?

- Her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Kaderimiz böyle yazılmış. Stadımız bitene kadar bu şekilde devam edeceğiz. Bu stat bitecek ve evimize döneceğiz.

- Beşiktaş olarak kimseden bir medet beklemiyoruz. Eğer bekleyen varsa açık söylüyorum namerttir!

- Bunu inanarak yürekten söylüyorum, sezon sonunda şampiyon olacağız

- Beşiktaşlılık, zor günlerde takımına sahip çıkmaktır. Tüm taraftarlarımızı hafta sonundaki Fenerbahçe maçına davet ediyorum. Herkesi pazar günü flamalarıyla, bayraklarıyla Olimpiyat Stadı'na bekliyoruz.

- Gökhan Töre için disiplin yönetmeliğinde bir kuralı varsa uygularız. Her yerde bir Gökhan haberi. Gökhan pırlanta gibi bir çocuktur. Gökhan Töre'nin en ufak bir olumsuz hareketini görmedim. Ama görürsek karşısına ilk biz çıkarız.

- Beşiktaş'ın tek bir hedefi vardır, o da tüm branşlarda şampiyon olmak. Ancak şampiyonu hakem belirlemesin.

- Olimpiyat Stadı'nda 40.000 kişi olduğunda sorun olmuyor. Bu sayı 7.000'e inince ambiyans olmuyor. Beşiktaşlı taraftarın İstanbul'da maça ilgisi az olmaya devam ederse, kalan bütün maçlarımızı Ankara'da oynayabiliriz.

- Beşiktaş'ı kimse 3. büyük yapamaz. Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür. Üzerimizdeki ölü toprağı atılmıştır. Stat bittiği zaman göreceksiniz 1-2 sezon sonra kombinede sıra yazacağız. Beşiktaş taraftarı ayağa kalktı. Geldiğimiz gün 55 bin forma satıyorduk, şu anda 300 bin satıyoruz.