Fernandes'e yol göründü!

Video yükleniyor...

Beşiktaş yönetimi, sözleşme yenilemek istemeyen Manuel Fernandes için Rusya'dan gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Portekizli yıldız için CSKA Moskova kulübünün 13 milyon euro önerdiği öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminin sözleşme yenilemek için bir süredir görüşmeler yaptığı Manuel Fernandes'in satılması gündeme geldi.

Beşiktaş yönetiminden her türlü sözleşme yenileme teklifine, imza parası isteyen Portekizli yıldız için Rus takımlarının önemli bonservis bedelleri önerdiği öğrenildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bittiği için Ocak ayında istediği kulübe imza atma şansı bulunan Manuel Fernandes'in ekstra para istemesini etik bulmayan Beşiktaş yönetimi, Rusya'dan gelecek teklifleri değerlendirmeye aldı.

Fernandes için ilk olarak Lokomotif Moskova kulübünün 4 milyon euro önerdiği ancak bu teklifi daha sonra 8 milyon euroya çıkardığı belirtilirken asıl şaşırtıcı rakam CSKA Moskova kulübünden geldi.

CSKA Moskova'nın 27 yaşındaki Manuel Fernandes için 13 milyon euroyu gözden çıkardığı ve pazarlık yapmak için menajerler aracılığı ile görüşme teklif ettiği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi, taraftarın tepkisine rağmen Manuel Fernandes'i satış listesine koyacağı ve satıştan gelecek parayla Ronaldinho'yu getirmeyi planladığı öğrenildi.

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Hugo Almeida'nın belindeki ağrıların iki gün sürecek tedavilerin ardından netlik kazacağı belirtildi.

Portekizli futbolcunun hafta sonunda iğneyle de olsa sahada yer alabileceği bildirildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Olimpiakos forması giyen Holebas'la ilgili gelişmelerin takip edildiği ögrenildi. Yunanistan Milli Takımıyla birlikte kampta bulunan Holebas'ın transferinin hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.