Fenerbahçe'ye sürpriz teknik direktör adayları!

Fenerbahçe'ye sürpriz teknik direktör adayları!
Teknik direktör Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe, hoca arayışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Brezilya'da flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Torcedores'te yer alan habere göre Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Bruno Lage'i takımın başına geçirmek istiyor. 

Temasa geçildi

Haberde Lage'in menajeri ile sarı lacivertli yönetimin temasa geçtiği belirtilen haberde, kulübün projelerinin anlatıldığı ve 2 yıllık sözleşme teklif edildiği iddia edildi. Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe'den gelen teklifi de ciddi şekilde değerlendirmeye aldığının da altı çizildi. 

Carvalhal da düşünülüyor

Öte yandan Lage'in yanı sıra bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal'in de Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında bulunduğu iddia edildi. 

Geçmişte Benfica ve Wolverhampton'ı çalıştıran Lage, Benfica ile Portekiz Ligi ve Portekiz Süper Kupası kazanma başarısı göstermişti. Son çalıştırdığı ekip olan Wolbverhampton ile 51 maça çıkan Lage, 1.29 puan ortalaması tutturmuştu. Portekizli teknik isim, şu anda bir takım çalıştırmıyor. 

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'i çalıştırdı

Son olarak İspanya La Liga ekibi Celta Vigo'yu çalıştıran Carvalhal ise, 2011/12 sezonunda Beşiktaş ile 47 maça çıkmış ve 1.60 puan ortalaması tutturmuştu. Beşiktaş'ı çalıştırmasının hemen sonrasında kısa bir süreliğine de Medipol Başakşehir'i çalıştıran Carvalhal, 12 maçta 0.92 puan ortalamasına ulaşmıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN