Fenerbahçe'ye 'evet' dedi

Video yükleniyor...



İŞTE VAN PERSIE'NİN ÇILGIN GOLLERİ

Transferde önemli hamleler yapan Fenerbahçe Hollandalı yıldız Robin Van Persie'den gelecek haberi bekliyor.

Manchester United'la antrenmanlara çıkan ve eski takımıyla olan sözleşmesi üzerinden görüşmelerini sürdüren Van Persie için Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo İngiltere'ye giderken, hafta sonuna kadar bu transferin de bitmesi bekleniyor.

12 milyon dolarlık sadakat bonusundan pay almaya çalışan Hollandalı yıldız, Fenerbahçe'nin yaptığı tüm tekliflere 'evet' dedi. Yıllık ücretinden bonuslarına kadar kendisine yapılan teklifi kabul eden Van Persie'nin Manchester United'tan önümüzdeki yıl hak edeceği sadakat bonusundan bir miktar da olsa pay almak için ısrar ediyor.

Manchester United ise yıllık 10 milyon sterlin verdiği Van Persie'nin hem bu ücretinden hem de sadakat bonusundan kurtulmak istiyor.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ise Fenerbahçe'ye yapılan teklifleri kabul etmesine rağmen Hollandalı yıldıza yapılan diğer teklifleri de düşünerek İngiltere'ye gitti ve transferi bitirmek için düğmeye bastı. Fenerbahçe yönetimi Van Persie için hafta sonunda Nani'de olduğu gibi büyük bir tören organize edip, transfere şimdilik ara vermeyi düşünüyor.

Bu arada Dünyaca ünlü spor yayın organı ESPN dün ilginç bir iddia yayımladı. ESPN'nin haberine göre Real Madrid teknik direktörü Rafa Benitez'in, takımı için düşündüğü ikinci forvet Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı iddia edilen Robin Van Persie. İspanyol teknik adam Benzema'nın alternatifi olarak Real Madrid'de geçen sene kiralık olarak forma giyen Chicharito'nun Manchester United'a geri dönmesi sonucu onun yerine düşündüğü ikinci forvetin Van Persie olduğu ve bunu da yönetime ilettiği iddiasında bulundu.

Fenerbahçe'de dış transferde bu gelişmeler yaşanırken, kamptan ayrılarak transfer görüşmelerine başlayan Emenike'nin vereceği karar bekleniyor.

Emenike'ye hem Katar'ın Al Ain kulübünün hem de Yunanistan'ın Olimpiakos kulübünün teklifte bulunduğu öğrenildi.

Katar kulübünün satın alma opsiyonuyla birlikte Fenerbahçe'ye 3.5 milyon euroya kiralama teklifinde bulunduğu belirtilirken, sarı lacivertli yönetimin de Olimpiakos'a Luka Milivojevic'le takas teklifine sıcak baktığı bildirildi.

Bu konuda son kararı Emenike'nin vereceği ve Katar'dan gelen teklife daha yakın olduğu öğrenildi.

Emenike'den sonra sarı lacivertli takımdan ayrılmaya en yakın aday ise Milos Krasic. Sırp futbolcuyla kayserispor, bursaspor ve Medipol başakşehir in yakından ilgilendiği belirtilirken, Samuel Holmen'in ise yeniden Bursaspor'a kiralanması gündeme geldi.
Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe