Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie, Çin'e transfer oluyor

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Nani ile vedalaştı.

Valencia kulübü ile sözleşmede yazan 8.5 milyon euro üzerinden anlaşma sağlayan sarı lacivertli kulüp, euro 2016 sonrası Portekizli futbolcunun gidişini açıklayacak.

İki kulübün Euro 2016 sonrası için anlaşma imzaladıkları, Portekizin maçlarının ardından Nani'nin İspanya'ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Nani'den sonra Van Persie ile de yollar ayrılma noktasına geldi. Takımdan ayrılmasına yönetimin de sıcak baktığı Hollandalı yıldız, avrupadan beklediği teklifler gelmeyince menajerinin yaptığı Çin teklifine sıcak yaklaştı.

Menajeriyle birlikte Çin'den gelen teklifleri inceleyen Robin Van Persie'nin, Fenerbahçe'den kazandığının üstünde bir teklif gelmesi halinde ayrılmak istediği ve bu konuda yöneticilerle de görüştüğü belirtildi. Sivasspor'dan Aatif ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe bu futbolcunun da katılımıyla hazırlıklarının ikinci bölümünü Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdürecek.

Hafta sonu kamp için Fenerbahçe Resort and Sports Topuk Yaylası Tesisleri'ne gidecek sarı lacivertli takım 9 Temmuz'a kadar Düzce'de kamp yapacak ve 3 hazırlık maçı oynayacak.

Fenerbahçe, Pazar günü saat 17.00'de İran'ın Gostaresh Folad Tabriz, 6 Temmuz Çarşamba günü de aynı saatte Romanya'nın CSMS Iaşi ekipleri ile tesislerin sahasında karşılaşacak. Sarı lacivertli takım 9 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'da Romanya'nın Voluntari takımı ile Düzce Stadı'nda karşılaştıktan sonra İstanbul'a dönecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri

Polonya Portekiz maç sonucu ve özeti

Almanya İtalya maçı canlı izle

Galler Belçika maçı canlı skor