Fenerbahçe'nin Molde taktiği

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Molde maçı hazırlıklarının İstanbul bölümünü tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira takımından galibiyet bekliyor. Norveç ekibinin son haftalarda yaptığı tüm maçları yardımcılarıyla birlikte izleyen ve detaylı bir analiz yapan portekizli teknik adamın futbolcularından sabırlı futbol istediği öğrenildi.

10 puanla grubun lideri durumdaki Molde'nin 90 dakika boyunca aynı sistemi uyguladığının altını çizen Vitor Pereira'nın öncelikle kanat organizasyonları üzerinde durduğu ve rakibini bu bölgede durdurmayı planladığı bildirildi. Mersin İdman Yurdu maçında sezonun en iyi futbolunu oynayan sarı lacivertli takımı değiştirmek istemeyen Portekizli teknik adamın, yine van Persie'yi tek forvet oynatarak, kanatlardan Nani ile Alper Potuk'un hücuma katkı yapmasını beklediği belirtildi.

Sarı lacivertli takımın Molde karşısında sahaya kalede Volkan, defansta Gökhan Gönül, Kjaer, Bruno alves, Hasan Ali Kaldırım, orta sahada Nani, Josef de Souza, Mehmet Topal, Diego, Alper Potuk ve forvette de van Persie onbiriyle çıkması bekleniyor.

Maçın oynanacağı Aker'in zeminin suni çim olması üzerine Fenerbahçe kafilesi hazırlıklı bir şekilde Norveç'e gitti.. Uzun süreden beri suni çimde maç yapmayan sarı lacivertli futbolcular bu maç için özel kramponlarını da yanlarında götürdü.

.