Fenerbahçe'nin büyük hedefi! Bu rekor kırılabilecek mi?

Video yükleniyor...

Zorlu Kasımpaşa deplasmanından net bir galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, gözünü 2010-2011 sezonunda kırdığı rekora dikti.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 6 galibiyet alarak büyük bir çıkış yakalayan sarı-lacivertli takım 2010-2011 sezonunda 10 maç üst üste kazanma rekoronu daha da geliştirmek istiyor.

Bu hafta oynanacak Kardemir Karabükspor maçına ayrı bir ciddiyetle hazırlanan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal önemli oyuncularını Kayserispor'la yapılacak kupa maçında dinlendirmeyi düşünüyor.

Sarı lacivertli takımda Kasımpaşa galibiyetinin keyfi yaşanırken, Kuyt'ın Kardemir Karabükspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Sağ bacak adalesindeki kas zarında yırtık, kanama ve ödem tespit edilen Hollandalı futbolcunun zorlu deplasmanda oynaması için sağlık ekibi özel bir tedavi uyguluyor.

Kuyt gibi sakatlığı bulunan Raul Meireles'in kaburgasındaki ağrıları ise devam ediyor. Kaburgasında ödem oluşan Portekizli yıldızın Kardemir Karabükspor maçında özel bir bandajla çıkıp görev yapması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın cezası sona ererken, Emre Belözoğlu'nun yokluğunda takıma giren Diego Ribas'ın gösterdiği çıkış ise teknik heyeti memnun ediyor.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın Kardemir Karabükspor maçında da Diego Ribas'ı oynatması bekleniyor..