Fenerbahçe'den ses getirecek operasyon

Video yükleniyor...

Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalarak hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de, yeni sezonun yol haritası hazırlanıyor.

Futbol şubesinin yapısında köklü değişiklikler yapılması beklenen Sarı Lacivertliler'de, yönetim Avrupa'nın büyük kulüplerinde görev yapmış bir sportif direktörü şubenin başına getirmek istiyor. Sezonun sona ermesinin ardından isimleri belirlenen futbol adamlarıyla masaya oturacak yönetimin, uzun vadeli bir yapının oluşturmayı hedefliyor.

Ses getirecek bir isim ile anlaşmak isteyen yönetimin, yeni sezonda takımın başında göreve başlayacak teknik direktörün de sportif direktör tarafından belirlenmesini istiyor.

Takım yapısında da önemli değişiklere imza atacak yönetim, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek birçok isme yeni teklif yapmayı düşünmüyor. Kalması öngörülen oyunculara ise kulübün şartları göz önüne alınarak teklif yapılacak. Hiçbir oyuncu ile pazarlık yapmaktan yana olmadığı öğrenilirken şartlara uyacak isimler ile yola devam edeceği gelen haberler arasında...

Dış transfer konusunda ise Scout ekibinin sezon boyunca çalışarak belirlediği futbolcularla görüşmelere başlamayı planlayan yönetim, yankı uyandıracak transfer hamlelerinin ise sportif direktör ve teknik direktörün belirlenmesinin ardından gerçekleştireceği öğrenildi.
Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe