Fenerbahçe'de yüzler gülüyor!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Antalyaspor karşısında alınan galibiyetle 3. haftada averajla da olsa liderlik koltuğuna oturulması yüzleri güldürdü.

Vitor Pereira, zorlu bir süreçten geçerek çıktıkları maçta Antalyaspor karşısında son dakika golüyle de olsa hak ettikleri bir galibiyeti aldıklarını söyledi. Atromitos maçı sonrası yorgun ve motivasyon olarak farklı düzeyde çıktıkları Antalyaspor karşısında futbolcularının iyi mücadele ettiğini belirten Pereira, oyuncularını kutladı.

Sarı lacivertlilerde keyifleri kaçıran ise maçta sakatlanan Abdoulaye Ba'nın 1 ay sahalardan uzak kalacak olması oldu. Senegalli futbolcunun maç sonrası MR'ı çekilirken, sol kasığında 2. derece yırtık belirlendi ve 4 hafta forma giyemeyeceği açıklandı.

Vitor Pereira, futbolcularına iki gün izin verirken Fenerbahçe'nin kadrosunun neredeyse yarı milli takım kamplarına gitti. Sarı lacivertli takımda forma giyen 13 futbolcuı Türkiye, Portekiz, Danimarka, Hollanda ve Sırbistan milli takımlarınnda forma giyecek.

Gökhan Gönül, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan ve Volkan Şen, A Milli Takımımızın kadrosuna katılırken, Hakan Cinemre ise, Ümit Milli Takımımızın aday kadrosunda yer alıyor. Robin van persie, milli takımımızla da karşılaşacak Hollanda Milli Takımı'na çağırıldı. Bruno alves ile Luis Nani, Portekiz Milli Takımı, Simon Kjaer de Danimarka Milli Takımı'nın kampına gitti. Sarı lacivertli takımın Pazar günü sağlık kontrolünden geçirip sözleşme yaptığı yeni transfer Lazar Markovic de Fenerbahçe formasını giymeden Sırbistan milli takımı kampına katıldı.

Bu arada 2012'de Fenerbahçe'ye gelen ve 2016 Haziran'ına kadar sözleşmesi olan Milos Krasiç ile yollar, karşılıklı anlaşma sağlanarak ayrıldı. Krasic, Polonya'nın Lechia Gdansk takımı ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer