Fenerbahçe'de Vitor Pereira ve Gökhan Gönül Galatasaray maçı öncesi konuştu!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Galatasaray ile yapacakları maçın kaliteli iki takımın mücadelesi olacağını belirterek, zafere ulaşan taraf olmak istediklerini söyledi.

Antalya Stadı'nda yarın yapılacak karşılaşma öncesi Rixos Downtown Antalya Hotel'de düzenlenen basın toplantısına katılan Pereira, iki takım arasında tarihi bir rekabet olduğuna değinerek, şöyle konuştu:

"Tek bir maç olacak ve sahadan bir takım galip ayrılarak, kupayı müzesine götürecek. Buraya gelene kadar çok sayıda rakiple oynadık. Bu finalin anlamı bizim için bir kupa demek. Buradan kupayla ayrılan taraf olmak istiyoruz. İki takım arasında tarihi bir rekabet var. İyi oyunculardan kurulu iki takımın mücadelesi olacak. Mücadeleci bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Umarım güzel bir gösteri sunar ve bu kupayı kazanarak, buradan ayrılırız."

Portekizli teknik adam, Galatasaray'ın ligdeki performansından farklı bir görüntü çizeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Maçta yarın iyi oyunculardan kurulu, kaliteli bir Galatasaray takımı bekliyorum. Ligi tamamladıkları pozisyondan farklı bir takım olacak. Biz de ligdeki pozisyonumuzdan bağımsız bir karşılaşma yapacağız. Bu bir final karşılaşması. Tek maç oynanacak. Bunun sonunda bir takım kupaya uzanacak. İki takım da çok mücadeleci olacak ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Mücadeleci bir karşılaşma ve Galatasaray bekliyorum. Umarım benim takımım da bu mücadeleciliği sahaya yansıtır. Takımımdan beklentim bu yönde. İyi bir gösteri sunmak ve buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

Gökhan Gönül: "Galatasaray'a saygı duyuyoruz"
Sarı-lacivertli takımın kaptanı Gökhan Gönül ise, kupanın, Avrupa'dan 1 yıl men cezası alan Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini, kendilerinin ise sezonu kupayla kapatmak istediklerini dile getirdi.

İzleyenlerin keyif alacağı bir maç yapmak istediklerini anlatan Gökhan, "Rakibimiz Galatasaray'a saygı duyuyoruz. Onlar için bu kupanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bizler de sezonun sonuna doğru kaçırdığımız şampiyonluğun ardından sezona kupayı alarak, veda etmek istiyoruz. Yıllardır iki kulüp arasındaki ezeli rekabet, inşallah yarın sahada da keyifli bir şekilde devam eder. İzleyenlerin keyif aldığı, hak edenin kazandığı bir maç olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri 

Puan Durumu


canlı iddaa sonuçları