Fenerbahçe'de seferberlik

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de orta alanın iki kilit ismi Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal için seferberlik ilan edilmiş durumda.

Sakatlıkları devam eden iki oyuncunun Medicana Sivasspor maçına hazır hale getirilmesi için sağlık heyeti yoğun bir çaba sarfediyor. Teknik direktör İsmail Kartal planlarını, çalışmalarını bireysel olarak takımdan ayrı sürdüren Emre ve Mehmet'in zorlu deplasmanda forma giyebileceği üzerine yapıyor.

İsmail Kartal, önce Eskişehirspor ve ardından da Balıkesirspor mücadelesinde baş gösteren savunma açıklarını orta alandaki bu iki yıldızıyla kapatmayı düşünüyor. Orta alanın merkezini Mehmet Topal ve Emre Bellözoğlu'na teslim edecek olan İsmail Kartal'ın son haftalardaki performansıyla gözdolduran Diego Ribas'ı da Medicana Sivasspor deplasmanında ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi.

Orta alandaki hesaplarını bu yönde yapan İsmail Kartal'ın bir başka mesai harcadığı bölge ise savunma. Diego Alves'in cezası nedeniyle alternatifleri azalan İsmail Kartal, Bekir İrtegün'e hazır ol emri verdi.

Medicana Sivasspor yönetiminin Fenerbahçe maçında bilet fiyatlarını düşük seviyede tutması Sarı-Lacivertli taraftarların kritik deplasmana yoğun ilgi göstermesine neden oldu. Biletlere büyük ilgi gösteren taraftarlar, Fenerbahçe'yi Sivas deplasmanında yalnız bırakmamayı hedefliyor.

Öte yandan Hatay Fenerbahçeliler Derneği'nin yaptıracağı İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı.

Temel atma törenine Hatay Valisi Ercan Topaca, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve taraftarlar katıldı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe