Fenerbahçe'de Robin van Persie belirsizliği

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Robin van Persie belirsizliği devam ediyor. 
 
Hollandalı yıldız futbolcu, antrenmanlarını takımdan ayrı güç çalışmaları ile sürdürürken, menajeri kanalıyla teklifleri dinlemeye de devam ediyor. 
 
Şu ana kadar Avrupa'dan istediği hiç bir teklifi alamayan Van persie, rotayı Çin ligine çevirse de orada da umduğunu bulamadı. Menajerinin yaptığı görüşmelerde istedikleri yükseklikte kontrat önerileri alamayan Hollandalı yıldızın yola mecburen sarı lacivertli kulüpte devam edeceği ifade ediliyor. 
 
Transferde gözünü sadece 10 numara pozisyonuna çeviren ve bu konuda da bütçesine uygun, kaliteli bir futbolcu için aceleci olmayan Fenerbahçe, planlarını Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Monaco ile oynanacak karşılaşma üzerine yapıyor. 
 
Lyon ile oynanacak maçın iptal edilmesinin ardından, hazırlık ve takımın durumunu görüp geliştirme adına Sparta Prag maçına büyük önem veren sarı lacivertli teknik heyet, bir hazırlık maçı daha organize etmek istiyor. Teknik direktör Vitor Pereira, Monaco ile gelecek hafta oynanacak maça kadar bir hazırlık maçı daha oynanmasını planlıyor.