Fenerbahçe'de gündem Pereira!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de gözler Yönetimin Teknik Direktör Vitor Pereira ile yapacağı görüşmeye çevrildi. Durum değerlendirmesinin yapılacağı toplantıda yöneticilerin Portekizli Teknik Adama kalması durumunda yeni sezonda oluşacak şartları bildirmesi bekleniyor.

Önümüzdeki sezon Futbol Şubesinde Ali Yıldırım'ın tek sorumlu olacağı bilgisini Pereira'ya verecek olan yöneticiler, iç ve dış transfer konusunda da tek yetkilinin de Yıldırım olacağını Portekizli Hocaya bildirecekler.

Sezon içerisinde Pereira'nın yönetime verdiği rapor konusunda da tatmin olmayan sarı lacivertli yönetimin, takımla ilgili yeni bir rapor talep edecekleri gelen haberler arasında.

Vitor Pereira'nın bu isteklere karşılık bırakma kararı alması durumunda kal demeyecek olan Fenerbahçe Yönetimi'nin, şartların bu şekilde şekillenmesi halinde yeni teknik adam arayışlarına da hemen başlayacakları ifade ediliyor.

İç transferde de çalışmalarını sürüdüren yöneticiler Mehmet Topal ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardılar. Yıldız futbolcu 3 yıl daha sarı lacivertli formayı giymeye devam edecek.

Gökhan Gönül konusunda ise yönetim geri adım atmıyor. Yıldız Futbolcuya hiçbir şekilde menajerini muhattap almayacakları bilgisi verilirken, Gökhan'ın da önceliğinin de Fenerbahçe de kalmaktan yana olduğu gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri
 

Puan Durumu


canlı iddaa sonuçları