Fenerbahçe'de gündem Feyenoord maçı!

Video yükleniyor...

Beşiktaş derbisinden 1 puanla çıkan Fenerbahçe, gözünü Avrupa Ligi A Grubu'nda büyük önem taşıyan Feyenoord maçına çevirdi. 

Hollanda ekibi ile deplasmanda karşılaşacak Sarı Lacivertliler, rakibine tek farklı yenilmesi halinde dahi bir üst turun yolunu tutacak. Fenerbahçe, rakibini mağlup etmesi durumunda ise Zorya Luhansk-Manchester United mücadelesinin sonucuna bakmaksızın grubundan lider çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'de olduğu gibi Avrupa Ligi'nde de başarı hedefleyen Fenerbahçe'de teknik direktör Dirk Advocaat, Feyenoord'un Hollanda Eredevisie ve Avrupa Ligi'ndeki mücadelelerini izleyip teknik ekibi ile detaylı analiz oluşturuyor. 

Hollanda ekibinin güçlü ve zayıf yönlerini oyuncularına ezberletecek Dirk Advocaat, Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmaları halinde takımın büyük öz güven kazanacağı görüşünde. Önceliğini gruptan çıkış bileti olarak belirleyen Advocaat, ikinci olarak ise Hollanda'dan alınabilecek bir 3 puan ile grubu zirvede tamamlayıp bir üst turda avantajlı konuma gelmeyi hedefliyor.

Rotterdam'da, Beşiktaş maçındaki onbirini büyük ölçüde koruması beklenen deneyimli taktisyenin Avrupa maçlarındaki oyuncu listesinde yer almayan Aatıf Chahechouhe'nun yerine Volkan Şen'i görevlendireceği bildirildi. 

Sakatlıktan dönen ve Beşiktaş maçının son 15 dakikalık bölümüde kenardan oyuna dahil ettiği Jeremain Lens'i, Feyenoord karşısında da riske etmeyi düşünmeyen Advocaat'ın, Hollandalı futbolcuyu oyunun gidişatına göre ikinci yarıda sahaya sürebileceği kaydedildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Medipol Başakşehir-Antalyaspor maç sonucu ve özeti

Fenerbahçe-Beşiktaş maç sonucu ve özeti
Kasımpaşa-Galatasaray maç sonucu ve özeti

Kayserispor-Trabzonspor maç sonucu ve özeti