Fenerbahçe'de ayrılık mı var?

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, Salih Uçan için Roma ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada "Futbolcumuz Salih Uçan'ın transferi konusunda A.S. Roma kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

İtalyan basını da yaptığı haberlerde anlaşmanın detaylarını okucularına duyurdu. Fenerbahçe'nin Salih'i iki yıllığına Roma'ya kiraladığı, bu anlaşma karşılığında da 4 milyon 250 bin euro alacağı belirtildi.

İTALYAN BASINI ANLAŞMANIN DETAYLARINI YAZDI
İtalyan ekibinin iki yıl sonunda Salih'in bonservisini almak isterse Fenerbahçe'ye 11 milyon euro daha ödeyeceği de haberde paylaşıldı.

Sarı Lacivertlilerde Salih konusunda bu geilşmeler yaşanırken, Christian Baroni ve Samuel Holmen ile de yolları ayrılmaya hazırlanılıyor.

Fenerbahçe yönetiminin Christian Baroni için Bursaspor ve Sivasspor arasında tercih yapacağı, Holmen için de İstanbul Başakşehir futbol kulübü ile Bursaspor'dan birine oyuncunun tercihine göre yanıt verecekleri gelen haberler arasında.

İstanbul Başakşehir futbol kulübünün Kamerunlu forvet Pierre Webo'yu da kadrosuna katmak istediği ancak teknik direktör Ersun Yanal'ın bu transfere onay vermediği ileri sürüldü. Özellikle Ocak ayında yapılacak olan Afrika Kupası nedeniyle forvet hattında sorun yaşayacak olan sarı lacivertlilerde, Webo'nun Dünya kupası sonrasında milli takımı bırakma ihtimalinin bulunduğu bu nedenle takımdan gönderilmesine sıcak bakılmadığı ifade edildi.