Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan futbolculara yakın markaj!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de gözler iki kupaya kenetlendi. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira bitime 4 hafta kala şampiyonluk şanslarının yüksek oranda sürdüğünü belirtirken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da hedefe ulaşmak üzere olduklarını söylüyor.

Portekizli teknik adam, takım kaptanlarıyla sık sık toplantılar yaparak futbolcularının motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyor ve onları önlerindeki maçlara mental olarak da en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.

Sarı lacivertliler pazar günü oynayacakları Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, sakatlıkları bulunan futbolcuların da iyileşerek takıma katılması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Bir süredir çalışmalarını bireysel olarak gerçekleştiren Robin van Persie ile Volkan Şen ile Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mehmet Topal takımla çalışmaya başladılar. Sarı lacivertli takımda Markoviç dışında eksik olmaması teknik direktör Pereira'nın elini rahatlatıyor.

Portekizli teknik adam ise Mersin İdman Yurdu ile Trabzonspor maçlarında sahaya sürdüğü, farklı skorlara imza atan onbiri ve oyun sistemini ise bozmayacak.

Bu arada Vitor Pereira, kadro dışı bırakılan Caner Erkin konusunda raporunu ise yönetim kuruluna verdi. Portekizli teknik adamın olumlu rapor sunduğu Caner konusunda yönetimin kararı bekleniyor.

Sarı lacivertlilerin Gaziantepspor ile oynayacağı maça taraftarların büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Pazar günü statta 52 bin taraftarın olması bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri

Puan Durumu