Fenerbahçe taktik çalışıyor

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Kampı'nda fiziksel ve kondisyonel yüklemelerin ardından sıra taktik çalışmalara geldi.

Teknik direktör Ersun Yanal, kampın başlangıcından bu yana takıma kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptırmıştı. Sarı-Lacivertli takımın teknik patronu Cumartesi günü oynanacak ilk hazırlık maçı olan Sepahan provasına kadar gelecek sezonun taktik çalışmalarına yoğunluk verecek.

Özellikle hücum ve savunma taktikleri üzerinde duran Ersun Yanal, takımdan göndermeyi düşündüğü oyuncuların durumunu taktik çalışmalarda bir kez daha değerlendirecek. Gidecekler listesinde adı geçen Cristian ve Holmen gibi isimlerin taktik çalışmalarda performanslarının yükseldiği öğrenildi.

Ersun Yanal, İran'ın Sepahan, İngiliz Sheffield United ve İspanyol Sevilla ile oynayacağı maçlarda tüm futbolcularına forma şansı vermeyi planlıyor. Tecrübeli teknik adamın, bu hazırlık maçlarının ardından gidecekler listesini yönetime sunacağı öğrenildi.

Dünya Kupası nedeniyle kampa geç katılan futbolcular Raul Meireles ve Bruno Alves, yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti.

Sarı-Lacivertliler'in İran'ın Sepahan takımıyla oynayacağı hazırlık maçına taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Düzce'de oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu. Yaklaşık 5 bin taraftarın izleyebileceği mücadelenin tüm geliri Düzcespor'a bağışlanacak.

Öte yandan Fenerbahçe, yeni formalarının satışında yaklaşık 50 bine ulaştı. Forma sponsoru firmayla yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe bu yıl forma satışından elde edilen gelirin tamamını alacak. Böylece Sarı-Lacivertliler, forma reklamı almamasına rağmen anlaşma sayesinde büyük bir geliri hanesine yazdırdı.