Fenerbahçe Pereira kararını kupa finalinden sonra verecek!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından gelecek sezonun planlaması için düğmeye basılacak.

Fenerbahçe yönetiminin, Antalya'da oynanacak Galatasaray finalini düşünerek hem takımın konsantrasyonunu bozmamak hem de sezonu kupayla tamamlamayı hedeflediği için gelecek yılla ilgili kararlarını final sonrası alacağı kaydedildi.

Yönetim öncelikle Vitor Pereira'nın durumunu netleştirecek. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, kupa finalinin ardından yapacağı toplantıda olarak Portekizli teknik adamın durumunu tartışacak. Vitor Pereira ile yola devam edip etmemeyi karara bağlayacak olan yönetim, ardından takımın durumunu masaya yatıracak.

Fenerbahçe Yönetimi, Pereira kararının yanı sıra sözleşmesi sona eren ve kiralık oyuncuların durumuyla ilgili de kritik kararlar alacak. Sözleşmesi biten oyunculara kulübün şartlarını bildirecek olan yönetim, pazarlık konusuna girmemeyi planlıyor. Yönetimin ayrıca, kiralık forma giyen isimlerin birçoğuyla da yola devam etmeme kararı alacağı kaydedildi.

Öte yandan Galatasaray finalinin hazırlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertliler'de gözler Simon Kjaer'da... Sağlık heyeti bu sezon ortaya koyduğu performansla tartışmasız takımın en iyi ismi olan Danimarkalı yıldızı finale yetiştirmek için yoğun uğraş veriyor. Teknik direktör Vitor Pereira, Kjaer'in son durumunu gördükten sonra Zİraat Türkiye Kupası finalinin kadrosunu belirleyeceği öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri 

Puan Durumu


canlı iddaa sonuçları