Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'den açıklamalar

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'den açıklamalar
Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, takım arkadaşlarına 2006 ve 2010 sezonlarında kaçan şampiyonlukları hatırlattı, Beşiktaş'ın da aynı şeyi yaşayabileceğini vurguladı.

Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisinin, “Daha önce biz de son haftalarda öndeyken kaybettik. Hep biz mi üzüleceğiz? Bu kez de biz kazanalım. Biz daha iyi takımız. Kalan maçlarımızı alırsak şampiyon olacağımıza inanıyorum” sözleriyle herkesi motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

Fenerbahçe’de bitime 4 hafta kala şampiyonluk inancı yeniden arttı. Sarı-lacivertlilerde, Trabzonspor galibiyeti ve güzel futbol pozitif bir hava estirdi.

Kaptan Volkan Demirel’in de şampiyonluk yolunda arkadaşlarına telkinler vermeye devam ettiği öğrenildi. 5 puan fark varken de kendinden emin konuşan tecrübeli futbolcu, aranın üç puana inmesinden sonra da arkadaşlarına güven aşılamayı sürdürdüğü, bu yönde konuşmalar yaptığı belirlendi.

Geçmiş örnekler

Neredeyse takımdaki herkesle görüşen Volkan’ın geçmiş sezonları örnek vererek motivasyon konuşmaları yaptığı belirtildi. 2002’den bu yana takımda bulunan deneyimli kalecinin, 2006’da Denizlispor ve 2010’da Trabzonspor maçlarını anımsatarak, “Daha önce biz de son haftalarda öndeyken kaybettik. Hep biz mi üzüleceğiz? Bu kez de biz kazanalım. Biz daha iyi takımız. Kalan maçlarımızı alırsak şampiyon olacağımıza inanıyorum” dediği öğrenildi.

Beşiktaş’ın işi zor
Takım kalitesinin çok iyi olduğunu savunan 34 yaşındaki eldiven, daha önceki haftalarda yaşanan kayıplardaki şanssızlığa değinerek, “Osmanlı maçında kaçan goller, Bursaspor maçında kaçan goller, Galatasaray maçında girmeyen goller. Aslında son 4 haftaya biz de önde girebilirdik. Daha önceden işi bitirme şanslarını kaçırdık” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Beşiktaş’tan kalan haftalarda puan kaybı beklediğini aktaran sarı-lacivertlilerin kaptanı, “G.Saray ve Osmanlıspor, ikisi de Avrupa Ligi’ne oynuyor. O maçlarda Beşiktaş’ın işi zor olacaktır. Son haftadaki Torku Konyaspor maçından önce bir kayıp gelebilir, son haftaya eşit girme şansımız var” yorumlarında da bulunduğu kaydedildi.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri

Puan Durumu



Kaynak: Milliyet