Fenerbahçe ile Gökhan Gönül tekrar masaya oturuyor!

Video yükleniyor...

Mehmet Topal'la yeni sözleşme imzalayan Fenerbahçe'de gözler tekrar Gökhan Gönül'e döndü.

Fenerbahçe yönetiminin kendisine yaptığı teklifi beğenmeyen ve yaptığı açıklamalarla sarı lacivertli camiaya veda eden milli futbolcuya yakın çevresinden büyük baskı yapıldığı öğrenildi.

Yakınlarının ve Fenerbahçe camiasında etkin isimlerin Gökhan Gönül'le görüşerek, "Fenerbahçe'de simge oldun. Efsaneler arasına gireceksin bu fırsatı geri çevirme" dedikleri öğrenildi.

Milli futbolcunun kararsız kaldığı ve yeni sözleşme imzalamak için yumuşadığı belirtildi.

Portekiz Milli Takımı ile birlikte EURO 2016 için Fransa'da bulunan Luis Nani'nin kendisine kulüp bulmasını bekleyen Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Nani'yi Everton; İtalya ve Portekiz basınında yer alan haberlere göre Inter de istiyor.

Fenerbahçe'nin 8.5 milyon euroluk serbest kalma maddesi nedeniyle indirim talep etmek için İnter'in önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile temasa geçeceği ve bu ücreti düşürmek için girişimlerde bulunacağı belirtiliyor. İnter Teknik Direktörü Mancini, Nani'yi takımda görmek isterken sözleşmenin 3 yıl olacağı ifade ediliyor.
 
Everton'ın yeni hocası Ronald Koeman da Nani'yi takımda görmek isteyenlerden. İtalya'ya oranla İngiltere'yi daha fazla tercih eden Luis Nani kulüplerin görüşmelerini bekliyor. Nani Fenerbahçe'ye 6 Milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Sarı lacivertli yönetimin bu rakamı bulması durumunda 8.5 milyon Euroda ısrar etmeyeceği ve Nani'nin yıllık 4 milyon Euroluk maliyetini de hesaba katarak bu oyuncuyu elden çıkarması bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri


Puan Durumu


Canlı iddaa sonuçları


Fransa - Arnavutluk maçı canlı skor


Almanya - Polonya maçı canlı izle