Fenerbahçe: 2 - Gaziantepspor: 1 (ÖZET)

Video yükleniyor...

Süper Lig'deki ilk galibiyetini geçen hafta alan Fenerbahçe, taraftarı önündeki ilk galibiyetini de  Gaziantepspor karşısında aldı: 2-1. Sarı Kanarya'ya 3 puanı getiren isimler ise Emenike ve Josef de Souza oldu.

Maça çok hızlı giren Fenerbahçe, aradığı golü 22. dakikada Emenike'nin kafasından buldu. Golden sonra da özellikle Volkan Şen'le bir çok net pozisyon bulan Sarı Kanarya, ilk yarıda farkı açamayınca devre 1-0 sona erdi. İkinci yarıda da etkili olan taraf Fenerbahçe olsa da, golü bulan taraf Gaziantepspor oldu. 80. dakikada Kjaer'den topu kurtaran Ghilas, Volkan Demirel'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi. Ancak Fenerbahçe'nin cevabı gecikmedi ve sarı lacivertliler 86'da Josef de Souza'yla yeniden öne geçti. Kalan dakikalarda da hata yapmayan Fenerbahçe, 90 dakikayı 2-1 galip tamamladı.

Bu sonuçla Fenerbahçe 7 puana yükselirken Gaziantepspor 4 puanda kaldı.

Fenerbahçe: 2 - Gaziantepspor: 1

Stat: Ülker
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Hakan Yemişken

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan (Dk. 72 Alper Potuk), Lens (Dk. 88 Neustaedter), Volkan Şen (Dk. 72 Sow), Emenike

Gaziantepspor: Gökhan Değirmenci, Barış Yardımcı, Elyasa Süme, Abdülkadir Kayalı, Hintum, Kolar (Dk. 90 Putsila), Ghilas, Rajtoral (Dk. 63 Emre Nefiz), Muhammed İldiz, Larsson, İlhan Parlak (Dk. 46 Angan)

Goller: Dk. 22 Emenike, Dk. 86 De Souza (Fenerbahçe), Dk. 80 Ghilas (Gaziantepspor)

Sarı kartlar: Dk. 21 Rajtoral, Dk. 54 Angan, Dk. 66 Elyasa Süme, Dk. 85 Muhammed İldiz, Dk. 88 Hintum, Dk. 89 Emre Nefiz (Gaziantepspor), Dk. 90+2 Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Kayserispor - Çaykur Rizespor maç özeti ve sonucu