"Bu fırsatı kaçırma Diego"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Türkiye Kupasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olmasına rağmen tüm hesaplar pazar günkü Galatasaray Derbisi üzerine yapılıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal derbiyi düşünerek Egemen, Caner, Gökhan, Mehmet Topal, Emre ve Emenike gibi as oyuncularını Mersin maçının kadrosunda almadı.

Son haftlarda yaşanan puan kayıpları sonrası hayati bir önem taşıma konumuna gelen derbi için Teknik Direktör İsmail Kartal kadro seçimini şimdiden şekillendirmeye başladı.  Sakatlığı devam eden Hasan Ali Kaldırım'ın yanısıra adalesinde 2. derece yırtık bulunan ve tedavisi süren Alper Potuk'u da derbide riske edilmeyecek

İsmail Kartal'ın kadrosunu da kafasında yavaş yavaş şekillendirdiği ve ofansiv bir kadroyla sahaya çıkarak rakibe fırsat tanımamanın hesaplarını yaptığı ifade edildi.  Orta saha kurgusunda Emre Belözoğlu ve Diego Ribas'ı birlikte sahaya sürmeyi planlayan İsmail Kartal'ın bu oyuncuların arkasında savunma güvenliğini Mehmet Topal ile korumayı hedefliyor.

Bu maç için Diego Ribas ile özel olarak görüşen İsmail Kartal'ın, Brezilyalı oyuncuya derbide kendini Fenerbahçe camiasına ispat etmek için bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini söylediği gelen haberler arasında.  Merakla beklenen forvet hattında değişiklik düşünmeyen Kartal'ın, Emenike'yi kanatta Sow'u ise ileri uçta pivot santrfor olarak görevlendireceği bildirildi.