Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'in yıldızına kancayı taktı

Video yükleniyor...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekibi Anadolu Efes'in oyuncusu Shane Larkin'in Fenerbahçe Beko'nun gündeminde olduğu iddia edildi.

Yunan basınından Totalbasket'te yer alan haberde, Fenerbahçe Beko'nun Shane Larkin'in durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Sarı-Lacivertliler, bu yaz sözleşmesi sona erecek oyuncuyu kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

Boston Celtics'ten 2018 yılında Anadolu Efes'in yolunu tutan 31 yaşındaki basketbolcu, Efes'in enleri arasında yerini alıyor.

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler

Shane Larkin kimdir?

2 Ekim 1992'de Amerika'da dünyaya gelen Larkin, Miami Üniversitesi’nden 2013 yılında mezun oldu. 2013 NBA Draft organizasyonunda Atlanta Hawks tarafından 1. tur 18. sıradan seçildi. Hakları Dallas Mavericks’e verilen Larkin, NBA’deki ilk sezonuna Dallas’ta adım attı. Sezonu NBDL’in Texas Legends takımında tamamlayan Amerikalı oyuncu, 2014-15 sezonunda New York Knicks, 2015-16 sezonunda ise Brooklyn Nets takımında görev yaptı. 2016-17 sezonunda ise ilk yurt dışı deneyimi için İspanya’nın Baskonia Vitoria Gasteiz takımının yolunu tutan Larkin, 2017-18 sezonunda ise NBA’e geri döndü ve Boston Celtics forması giydi. Başarılı oyuncu bir sezon sonra ise Anadolu Efes'e katıldı.