Fener rekora gidiyor

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde sakatlanarak maçı yarıda bırakan ve durumlarının ciddi olmasından endişe edilen Emre Belöoğlu ve Raul Meireles'ten müjdeli haber geldi. İki futbolcunun çekilen MR sonuçlarında herhangi bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın iki futbolcudan gelen müjdeli haber sonrası yüzünün güldüğü ancak önümüzdeki hafta içi oynanacak Türkiye Kupası Finalini düşünerek oyuncularını Karabük deplasmanında riske etmeyi düşünmediği bildirildi.

Galatasaray galibiyeti ile moral bulan sarı lacivertlilerde hedef Türkiye Kupası olarak belirlenirken, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın oyuncularına verdiği üç günlük izin süresinde aileleri ile bol zaman geçirmelerini ve final öncesi bu yorucu sezonun acısını çıkarmaları konusunda tavsiyelerde bulunduğu ifade edildi.

Trabzonspor maçı ile bu sezonki 64. resmi karşılaşmasına çıkacak olan Fenerbahçeli Futbolcular, bir rekora imza atarak Türk Futbol Tarihinde bir sezonda en fazla maç oynayan takım ünvanını ellerine geçirmiş olacaklar.
 
Öte yandan Türkiye Kupası Final maçının biletleri de satışa çıkarken Fenerbahçeli Taraftarların Ankara 19 Mayıs Stadının Kapalı Tribün ve Saatli Kale Arkası Tribününde yer alacakları, bilet fiyatlarının da 50 ila 100 TL arasında değiştiği açıklandı.