F.Bahçe'de Diego seferberliği

Video yükleniyor...

Olimpiyakos'u 2-1 yendikten sonra Roma ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de İsmail Kartal yönetimindeki futbol beğeni topladı. İtalyan devi karşısında 2 farkla öne geçmesine rağmen beraberliğe razı olan Sarı - Lacivertliler'de özellikle Emmanuel Emenike ve Alper Potuk tam not aldı.

Roma maçında da tekrar eden savunma hataları için teknik direktör İsmail Kartal, yeni programlar uygulatacak. Kolay gol pozisyonu veren savunma hattıyla özel olarak ilgilenen İsmail Kartal, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finaline kadar defans hattını hazır hale getirecek.

Sarı-Lacivertliler'de Diego Ribas seferberliği yaşanıyor. Brezilyalı oyuncunun hem sakatlığının geçirilmesi hem de lisansının çıkarılması için yoğun mesai harcanıyor. Ribas'ın sakatlığının son aşamaya geldiği ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi. Ancak Diego Ribas'ın Galatasaray derbisinde forma giyebilmesi için sakatlığını atlatmasının yanı sıra takımdan bir yabancı ismin de gönderilmesi gerekiyor. Yobo, Krasiç ve Cristian üçlüsünden birinin gönderilip Diego Ribas'a lisans çıkarılması gerekiyor.

Yönetim, kadroda düşünülmeyen yabancı oyunculara gelecek teklifleri değerlendirmeye alıyor. Takım ayrılmaya yanaşmayanlara ise alacakları ödeyip sözleşmeleri feshedilecek. Brezilyalı Cristian ve Nijeryalı Yobo'ya Spor Toto Süper Lig ve bazı Avrupa kulüplerinden ciddi teklifler geldiği öğrenildi. Bu iki oyuncunun kısa sürede takımdan ayrılması bekleniyor. Ancak aynı durum Krasiç için geçerli değil. En büyük belirsizliğin yaşandığı Sırp oyuncuya İspanyol kulüpler talip oldu. Krasiç'in Fenerbahçe'den aldığı yıllık ücret transferin önündeki en büyük engel olarak dikkat çekiyor. Sarı - Lacivertliler'in, Krasiç'in bir takımla anlaşması halinde maaşının büyük bölümünü ödemeye razı olduğu kaydedildi.