F.Bahçe forması giyecekler mi?

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, transferde rotasını Valencia'ya çevirdi. İlk olarak Mehmet Topal ve Arjantinli orta saha oyuncusu Tino Costa'nın transferini bitirmek isteyen yönetim, bugünden itibaren İspanyol kulübü ile resmi görüşmelere başladı.

Valencia'nın her iki oyuncuyu da satış listesine koyması beklenirken, sarı lacivertlilerin bu transferleri bitirme konusunda iddialı duruma getirdi. Fenerbahçe yönetiminin iki oyuncunun bonservis bedelleri için toplam 10 milyon euro'yu gözden çıkarttığı öğrenildi. İspanyol kulübünün 12 milyon euro istediği Topal - Costa ikilisi için pazarlıkların başladığı belirtildi.

Teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın ısrarla istediği Mehmet Topal ile yapılan görüşmelerde yıllık 2. 5 milyon euro karşılığında anlaşmaya varıldığı belirlenirken, Tino Costa'nın da Türkiye'ye gelmeye çok sıcak baktığı, kulüp ile görüşmelerin olumlu sonuçlarması halinde resmi imzaların hemen atılabileceği ifade edildi.

Aykut Kocaman'ın yaklaşık 1 yıldır yakın takibe aldığı ve A milli takımın Gürcistan ile oynadığı hazırlık maçının ardından dikkatleri üzerine çeken Sercan Sararer için Greuther Fürth kulübü ile anlaşma noktasına gelindiği öğrenildi. yönetimin, Genç oyuncunun ailesi ile da temasa geçtiği ve koyu bir fenerbahçeli olan Sercan'ın babası ile transfer için el sıkıştığı belirtildi.

Bu arada, sözleşmesi biten oyunculardan Bekir İrtegün ile milli takım kampı bittikten sonra, Selçuk Şahin ile ise gelecek hafta masaya oturma kararı alan yönetimin, iki oyuncuyu da takımda tutmak istediği belirlendi. Teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda Bekir - Selçuk ikilisine yeni sözleşme şartlarının iletilmesinin ardından iki oyuncunun da takımda kalmasına kesin gözle bakılıyor.