Eto'o transferi yattı mı? Antalyaspor'dan açıklama

Eto'o transferi yattı mı? Antalyaspor'dan açıklama
Antalyaspor, Samul Eto'o transferini askıya aldığını açıkladı.

Antalyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Eto'o transferini gerçekleştirmek için kulüp başkanı Gültekin Gencer, asbaşkanlar Levent Aydın ve Okan Alanyalı, yönetim kurulu üyeleri İrfan Erdoğan ve Emin Özgür Kasapoğlu'ndan oluşan heyetin 22 Haziran Pazartesi günü İtalya'nın Milano kentine gittiği hatırlatıldı.

Futbolcu ve menajeriyle görüşüldüğü, aynı günün akşamında heyetin, futbolcuyla yemekte tekrar bir araya geldiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ertesi günkü görüşmelerde ekonomik şartlarda futbolcu ile yıllık 3 milyon avro, menajerleriyle de 300 bin avro olmak üzere yıllık 3 milyon 300 bin avroya anlaşma sağlanmıştı. Ancak ekonomik şartlar haricinde diğer bazı detaylarda anlaşma sağlanamadı. Antalya şehri ve Antalyasporumuz için bir proje transferi olarak düşünülen Samuel Eto'o'nun her ne pahasına olursa olsun transfer edilmesi değil, kulübümüzün menfaatleri de gözetilerek hareket edildiğinden detaylar netleşinceye kadar üzerinde düşünülmesi için görüşmelere ara verilmiştir."

Açıklamada, heyetin bugün Milano'dan ayrılacağı kaydedildi.