Eskişehir'de final izdihamı

Eskişehir'de final izdihamı
Eskişehirspor taraftarı, takımlarının Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile 7 Mayıs Çarşamba günü Konya'da yapacağı final maçına bilet almak için metrelerce kuyruk oluşturdu.

Gece saatlerinde Atatürk Stadı önündeki gişelerde sıraya giren taraftarlar, gişenin açılmasıyla biletlerini almaya başladı. Uzun kuyruk oluşturan Es-Es taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepki gösterdi.

Bilet almak için gece saat 02.00'den itibaren sıra bekleyen Eskişehirspor taraftarı Murat Çora, bu kuyruğu TFF'nin görmesini istediğini belirterek, binlerce Eskişehirspor taraftarının bilet almak için adeta çile çektiğini kaydetti.

Eskişehirspor sevdalılarının bunu hak etmediğini ifade eden Çora, "27 yıl sonra Türkiye kupası finalini izlemek istiyoruz. İşte çıkıp gece buraya geldim" dedi.

Serkan Özcan da saat 6.00'dan beri sırada olduğuna değinerek, maçı kazanıp kupayı Eskişehir'e getirmek istediklerini bildirdi.

Ayça Deveci ise saat 8'de sıraya girdiğini ancak 2 metre ilerleyebildiklerini anlattı.

Bilet almadan gitmek istemediğini vurgulayan Deveci, "Daha önce Eskişehirspor'un Türkiye kupasını aldığının görmedim. Bu kez görmek istiyorum" diye konuştu.

Taraftarlar, fiyatları 100, 60 ve 40 lira olarak belirlenen biletleri, federasyon internet sitesinin yanı sıra Eskişehir Atatürk Stadı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda açılacak gişelerden satın alabilecek.