Ersun Yanal: ''İkinci yarı bizim için daha farklı olacak''

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da, Kayserispor galibiyeti camianın üzerindeki kara bulutları dağıtırken; teknik direktör Ersun Yanal sıkıntıların üstesinden geleceklerini söyledi. 

İçinde bulundukları süreçte aldıkları galibiyetin camiaya moral olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam, "Önümüzde oynayacağımız kritik maçlar var. Şimdi o maçların organizasyonlarına geçmemiz ve oyunumuzu geliştirmemiz lazım. İlk yarı sonuna kadar ligde ve kupada oynayacağımız maçlardan istediğimiz sonuçlarla ayrıldığımızda, ikinci yarı bizim için çok daha farklı olacak." ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor'un sezon başında Slovakya'nın Trencin takımından transfer ettiği 20 yaşındaki Matus Bero, bordo-mavili takımın yeni transferleri arasında skora en çok katkı sağlayan isim oldu. 

Ersun Yanal'ın 12 lig maçında 904 dakika şans verdiği genç orta saha oyuncusu, ligde 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Sezon başında takıma katılan isimlerden Onazi ligde 2 gol, Sheidaev ve Suk kupada 1'er gol kaydederken, Castillo, İbanez ve Durica'nın ise gol ve asisti bulunmuyor. 

Öte yandan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık Pazar günü yapılacağını söyledi. 

Valilik olarak tüm protokol çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Yavuz, "Akyazı Stadyumu'nun tamamlanması noktasında çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Akyazı Stadı Türk futbolu ve Trabzonspor için bir milat olacak." şeklinde konuştu.