Yürekleri yakan pozisyon

Video yükleniyor...

G.Saray MP-F.Bahçe Ülker maçında Engin Atsür kötü bir sakatlık yaşadı. Genç oyuncunun aşil tendonu koptu.

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan mücadelede sarı-kırmızılı oyuncu Engin Atsür'ün aşil tendonu koptu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndan oynanan mücadelenin 9. dakikasında sakatlanarak sedye ile oyundan çıkmak zorunda kalan Engin Atsür'ün sağ ayak bileği aşil tendonunun koptuğu bildirildi. Daha önce de ciddi sakatlıklar yaşayan milli basketbolcunun uzun süre parkelerden uzak kalabileceği bildirildi.

-Ünal Aysal, maçı salonda seyretti-

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

Karşılaşma öncesinde salona gelen Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, yönetim kurulu üyeleri ve Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile birlikte basketbolculara destek verdi. 

Fenerbahçe Kulübü'nü ise maçta, yönetim kurulu üyesi ve basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy temsil etti.

-Karşılaşmayı kadın ve çocuklar izledi-

Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe Ülker arasındaki maçı, sadece kadın eşliğinde 14 yaş ve altındaki çocuklar ile yıldız ve daha küçük takımlarda basketbol oynayan altyapı sporcuları takip etti.

Pınar Karşıyaka ile oynadığı karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle iki maç ceza alan ev sahibi takımın mücadelesinde, sadece kadın ve çocuk taraftarlar tribündeki yerini alabildi. Mücadele öncesinde ve sırasında takımlarını destekleyen sarı-kırmızılı basketbolseverler, az sayıda olmalarına rağmen Fenerbahçe Ülker üzerinde baskı kurmaya çalıştı.

-İlkan Karaman'a tepki-

Galatasaraylı kadın ve çocuk taraftarlar, Fenerbahçe Ülkerli oyuncu İlkan Karaman'a tepki gösterdi.

Sezon öncesinde olaylı şekilde Galatasaray Medical Park'tan Fenerbahçe Ülker'e transfer olan İlkan aleyhinde tezahüratlarda bulunan sarı-kırmızılı taraftarlar, maç boyunca İlkan'ı protesto etti.