Emenike'ye ceza gelecek mi?

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor maçı öncesi forvet oyuncularının son haftalardaki formsuzluğu Teknik Direktör İsmail Kartal'ı düşündürüyor. Son haftalarda takımın gol yollarında yaşadığı sıkıntılar ve saha içi gerginlikler Kartal'ı değişiklik yapmaya zorluyor.

Pierre Webo'yu pazar günkü maçta ilk onbir de sahaya sürmeyi planlayan İsmail Kartal'ın kulübeye Sow-Emenike ikilisinden hangisini çekeceğine hafta içi idmanlardaki performanslara göre karar vereceği öğrenildi.
 
Webo'yu hücüm hattının en ucunda düşünen Kartal'ın sağ kanatta Dirk Kuyt'a forma vermesine kesin gözü ile bakılıyor. Sol kanat için ise iki formsuz oyuncusu Emenike ve Sow'dan hangisini kulubeye çekeceğine henüz karar vermediği bildirildi.
 
İsmail Kartal'ın, Gaziantepspor maçında takım kaptanı Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerginlik sonrası tribünlerle tatsız bir olay yaşayan Emenike ile ilgili vereceği karar da merakla bekleniyor. Maç sonu "takım içerisinde olur böyle şeyler" açıklaması yapan İsmail Hoca'nın Nijeryalı ile ilgili uygulayacağı ceza prosedürünün ne olacağı merakla bekleniyor.

Kartal'ın Emenike ile özel bir görüşme yaparak uyarılarda bulunacağı ve takım içerisindeki arkadaşlık ortamını ve huzurun bozulmamasının şampiyonluğa ve dördüncü yıldıza giden yoldaki önemini anlatacağı gelen haberler arasında.

Sarı Lacivertli takımda sakatlıkları geçen Egemen Korkmaz ve Raul Meireless'in bu hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacakları öğrenilirken, cezası biten Volkan Demirel'in de dönmesi ile sarı lacivertlilerin hazırlıklarını tam kadro olarak sürdürebilecekleri belirlendi.