Emenike geri dönüyor!

Video yükleniyor...

Transfere bu sezonun gözdesi Alper Potuk'u renklerine bağlayarak başlayan, iç transferde Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz ile sözleşme yenileyen Fenerbahçe hız kesmiyor. Sarı Lacivertli yönetimin eski futbolcuları Emanuel Emenike için Rus Kulübü Spartak Moskova ile anlaşma zeminine çok yakın oldukları ifade ediliyor.

Emenike ile her konuda anlaşan,kulübü ile pazarlıkları son aşamaya getiren Fenerbahçe yönetiminin kapıyı 15 milyon Euro'dan açan Rusları 10 milyon Euroya kadar indirdikleri ve ödeme planı konusunda görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Spartak Moskova Yönetimi'nin Emenike'yi Fenerbahçe'den transfer ettikleri bedele geri vermeye ikna oldukları tek sıkıntının parayı peşin istemeleri olduğu gelen haberler arasında.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu transferde bizzat rol oynadığı ve Emenike'yi yeniden takıma kazandırmak için Teknik Direktör Aykut Kocaman'a söz verdiği bildirildi.

Forvet dışında bir stoper, Gökhan Gönül'e alternatif bir sağ bek, solbek ve sol kanat bölgesine takviye yapacakları öğrenilen Fenerbahçe yönetiminin çalışmalarını gizlilik içinde sürdürdükleri ifade ediliyor.
 
Öte yandan sezon içerisinde sakat sakat mücadele eden Gökhan Gönül bugün bıçak altına yattı. Omuz ve kasık bölgesinden iki ayrı ameliyat geçiren yıldız futbolcunun sahalara dönüş takviminin 3 ay olması bekleniyor.