'Düşmek' kelimesi yasak

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'la pazar günü kritik bir mücadeleye çıkacak olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da başkan Ziya Eren her maçın kendileri için final olduğunu söyledi.

Kalan maçlardan 5ini kendi evlerinde oynayacak olmanın ufak da olsa bir avantaj olduğuna değinen Ziya Eren" son 8 maçımızın 5'i kendi sahamızda. Şayet bu bir avantaj olarak gözüküyorsa bu avatajı puan tablosuna yansıtmamız gerekiyor" diye konuştu. Bu sezon Kadir Has Stad'na taraftar çekebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Ziya Eren kalan haftalarda taraftarlara çağrıda bulunurak tribünleri doldurmalarını istedi.

Öte yandan Eskişehirspor'la oynayacağı kritik mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da tüm planlar kazanmak üzere kuruluyor.

Yeni teknik direktörü Fatih Tekke yönetiminde çıktığı ilk maçta Bursaspor deplasmanında istediği sonucu alamadan sahadan ayrılan suat altın inşaat Kayseri Erciyesspor, Eskişehirspor'u maçını kazanarak ligde kalma umutlarını arttırmak istiyor. Arka arkaya ligde kalma yolundaki rakipleriyle mücadele edecek olan Kayseri temsilcisi, 2 maçta 6 puan alarak çıkışa geçmek istiyor.

Lige verilen aranın kendileri için son derece iyi olduğuna dikkat çeken teknik direktör Fatih Tekke oyuncularına ligden düşme düşüncesini yasakladı. Daha ligde oynanacak 8 maçın olduğuna dikkat çeken genç teknik adam, hiç bir şekilde mücadele gücü ve hırslarını kaybetmemelerini istedi. tekke, Eskişehirspor maçı ile başlayacak bir serinin ilerleyen haftalarda çok farklı bir tablonun kendileri için olabileceğinin altını çizdi.

Kritik maç öncesinde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da uzun süren sakatlığı devam eden Barış Memiş'in Eskişehirspor maçında oynaması beklenmezken, sakatlığı bulunan Cenk Ahmet'in tedavisinin sürdüğü ve pazar günü iğneyle oynayabileceği gelen haberler arasında.