"Dünyanın gözü Türkiye'de"

"Dünyanın gözü Türkiye'de"
(FIFA) heyeti, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda 8 maçın yapılacağı Kamil Ocak Stadı'nda incelemelerde bulundu.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Turnuva Direktörü Inaki Alvarez başkanlığındaki heyet, karşılaşmaların oynanacağı Kamil Ocak Stadı'nda son kontrolleri yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yerel Organizasyon Komitesinin eşlik ettiği heyet, Kamil Ocak Stadı'nın zemini, güvenliği, aydınlatma, ses sistemi ve medya organizasyonları konularında denetim yaptı.

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Alvarez, Gaziantep'in seyir zevki yüksek maçlara ev sahipliği yapacağını söyledi.

Son kez denetim yaptıklarını belirten Alvarez, "Birkaç güne kadar FIFA ekiplerinin tamamı burada olacak. Daha sonra da Gaziantep'te oynayacak takımlar gelecek" dedi.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın Türk futbol tarihinin ev sahipliği yaptığı en büyük organizasyon olacağını vurgulayan Alvarez, "Burada önemli takımlar mücadele edecek. Dünyanın gözü Türkiye'de oynanacak maçlarda olacak. İzlenmeye değer takımlar burada olacak, bu nedenle maçlar zevkli geçecek" diye konuştu.

21 Haziran-13 Temmuz'da gerçekleştirilecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın Gaziantep bölümünde Meksika, Paraguay, Yunanistan ve Mali milli futbol takımları karşı karşıya gelecek.