Djiku: "Fenerbahçe'ye gelme sebebim..."

Djiku: "Fenerbahçe'ye gelme sebebim..."
Sezon başında Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye katılan Alexander Djiku, Fransız basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

RMC Sport'ta yayınlanan bir programa konuk olan Djiku, "Hem Fransa'dan hem de başka Avrupa kulüplerinden teklifler aldım ancak en cazip teklif Fenerbahçe'ninkiydi. Avrupa kupalarında oynamak istiyordum. Strasbourg forması giyerken bu deneyimi yaşamıştım. İlgilenen diğer kulüplerde bu seçenek mevcut değildi." ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'nin projesinin kendisini çok etkilediğini belirten Djiku, "Bu kararı ailem ve menajerim ile birlikte aldık. Fenerbahçe'nin projesi çok etkileyiciydi ve çok iyi oyuncuları transfer ettiler. Şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istiyorlar. Fenerbahçe'ye geldiğim için mutluyum." şeklinde konuştu. 

"İki favori ismim var"

Djiku, "Fenerbahçe'de iki favori oyuncum var. Biri Dusan Tadic, inanılmaz ayakları var. Diğer isim ise Fred... Top ondayken hücumda ve defansta inanılmaz işler başarıyor ve çok fark yaratıyor. Takımda çok kaliteli ve iyi isimler var. Aynı zamanda Edin Dzeko da harika bir forvet." dedi. 

Fenerbahçe'ye katıldıktan sonra 16 karşılaşmada sarı lacivertli formayı sırtına geçiren Djiku, 1 kez gol sevinci yaşadı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN