Kiev'de kahreden sonuç!

Kiev'de kahreden sonuç!
Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında Dinamo Kiev'e konuk olan temsilcimiz Beşiktaş sahadan 6-0 mağlup ayrıldı. Grupta 7 puanla 3. sıraya yerleşen temsilcimiz yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de Fenerbahçe ile yapılan derbi karşılaşmasının ilk 11'inde 3 değişiklik yaparak takımını Dinamo Kiev karşısına çıkarttı.

Karşılaşmanın 9. dakikasında Dinamo Kiev, temsilcimiz Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. Ceza sahasının içine giren Yarmolenko kale çizgisinin önüne gönderdiği topta Artem Biesiedin topu ağlarla buluşturdu.

Mücadelenin 19. dakikasında Quaresma, Adriano ile girdiği verkaçtan sonra sol kanatta topu tekrar önüne aldı ve köşe gönderine yakın bir noktadan arka direğe doğru ortasını yaptı fakat Domagoj Vida topu uzaklaştıran isim oldu. Bu ataktan 2 dakika sonra sol kanattan Quaresma bir kez daha ortasını ceza alanına doğru gönderdi ancak ceza sahasının içindeki Tolgay Arslan ve Olcay Şahan bu ortaya dokunamadı ve top doğrudan auta çıktı.

Aboubakar karşılaşmanın 26. dakikada Olcay Şahan'ın pasında ceza sahasının içinde topla buluştu ancak vuruşunda top kale direğinin yanından auta çıktı.

Hakemden skandal karar!
Karşılaşmanın 30. dakikasında temsilcimiz 10 kişi kaldı. Derlis Gonzalez ile Beck arasındaki mücadelede Kiev'li futbolcunun faul yapmasına karşın maçın hakemi Craig Thomson pozisyonda penaltı kararı verdi ve de son adam olduğu gerekçesiyle Beck'i kırmızı kartla cezalandırdı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Yarmolenko skoru 2-0 yaptı.

Bu golden sonra savunmadaki hatayı değerlendiren Buyalskyi Kiev adına farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. İlk yarının uzatma dakikalarında Derlis Gonzalez skoru 4-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Mücadelenin 56. dakikasında Aboubakar ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve temsilcimiz sahada 9 kişi kaldı.. Kiev 60. dakikada Sydorchuk ile durumu 5-0 yaptı. 76. dakikada Moraes durumu 6-0'a getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Dinamo Kiev: 6 - Beşiktaş: 0  

Stat: Kiev Olimpiyat

Hakemler: Craig Thomson, Alan Mulvanny, David McGeachie (İskoçya)

Dinamo Kiev: Rudko, Burda, Khacheridi, Vida, Antunes, Ryabalka, Yarmolenko, Sydorchuk (Dk. 64 Korzun), Buyalskiy, Gonzalez (Dk. 69 Tsygankov), Biesedin (Dk. 76 Moraes)

Beşiktaş: Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan (Dk. 46 Cenk Tosun), Quaresma (Dk. 71 Kerim Frei), Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan (Dk. 46 Gökhan Gönül), Aboubakar

Goller: Dk. 9 Biesedin, Dk. 30 Yarmolenko (Penaltıdan), Dk. 32 Buyalskiy, Dk. 45+1 Gonzalez, Dk. 60 Sydorchuk, Dk. 77 Moraes (Dinamo Kiev)

Kırmızı kartlar: Dk 29 Beck, Dk, 56 Aboubakar (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 20 Oğuzhan Özyakup, Dk. 49 Adriano (Beşiktaş), Dk. 43 Burda (Dinamo Kiev) -reklam01-

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Medipol Başakşehir-Antalyaspor maç sonucu ve özeti

Fenerbahçe-Beşiktaş maç sonucu ve özeti
Kasımpaşa-Galatasaray maç sonucu ve özeti

Kayserispor-Trabzonspor maç sonucu ve özeti