Devlerin en büyük ortak noktası!

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, TT Arena'da oynanan Akhisar Belediyespor maçındaki performansı ile, futbol tutkunlarına bir futbol resitali sundu.

Son haftalarda duran adam gol sevinci ile hafızalara yerleşen Galatasaraylı futbolcular, Akhisar Belediyespor maçında değişiklik yapmış, durmak yerine Drogba'nın üzerine atlamayı tercih ettiler.

Fiziksel kuvveti ile hem sahada hem de gol sevincinde arkadaşlarını taşımakta hiç zorlanmayan Drogba'nın gözlerindeki futbol kıvılcımı ise görülmeye değerdi.

Gol sevincinde ortaya çıkan bu kucaklaşma görüntüsü ise akıllara bir başka Galatasaraylı efsaneyi getirdi.
Georghe Hagi...

Karpatların Maradonası'nın Galatasaray kariyerinde attığı birbirinden seyirlik gollerden sonra, takım arkadaşlarının kucağına atlayarak gol sevincine ortak olması, Hagi'li Galatasaray yıllarının en unutulmaz görüntülerini oluşturmuştu.
 
Bazen, tek bir an, futbolseverlerin futbol hafızalarında eski defterleri, eski golleri, unutulmaz yıldızları hatırlatmaya yeter...

Hagi ile Drogba'nın takımı sırtlarında taşıyışları tek ortak noktaları olmayacak...

Hagi, Galatasaray'ın yakın tarihinin en önemli efsanelerinden biriydi... Drogba ise gelecekte aynı sıfat ile hatırlanmayı şimdiden garantiledi.