Devlerde Fenerbahçe paniği

Devlerde Fenerbahçe paniği
Devler Ligi 3. ön eleme turunda Salzburg'u devirerek play-off'a turuna yükselen ve elenmesi halinde bile Avrupa Ligi'nde yola devam etmeyi garantileyen F.Bahçe, rakiplerine de korku saldı...

İsviçre'deki (yarın) kura çekimi öncesi yapılan yorumlarda sarı-lacivertlilerden çekiniliyor olması dikkat çekti. Kurada Kanarya'nın muhtemel rakiplerinden Arsenal'ı temsil edecek olan Liam Brady, "En iyi kura Paços Ferreira (Portekiz) gibi görünüyor. En zoru ise Fenerbahçe olacaktır" yorumunu yaptı. Milan ve Schalke'den de benzeri açıklamalar geldi.

LUİGİ SALA, BAŞ BELASI OLARAK GÖRÜYOR
İtalyan medyasına değerlendirmelerde bulunan Milan'ın eski yıldızı Luigi Sala, "Metalist ve Paços Ferreira ideal rakipler gibi duruyor. Sociedad ve PSV sorun çıkarır. Ama asıl baş belası Fenerbahçe" ifadesini kullandı.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'a elenen Schalke'nin menajeri Heldt de benzeri bir demeç verdi: "Bu turda kimse kolay kura beklemesin. Paços Ferreira herkesin düşündüğü gibi zayıf bir takım değil. Metalist de hafife alınmamalı. PSV, Zenit ve F.Bahçe'nin gücü ortada, çok fazla söze gerek yok."