"Derbiye kadar kayıp yasak"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de hedef altıncı haftada oynanacak Galatasaray derbisine kayıpsız gitmek. Sarı Lacivertlilerde Trabzon deplasmanında bırakılan 2 puanın ardından Teknik Direktör İsmail Kartal'ın derbiye kadar kayıp istemediği konusunda oyuncularını uyardığı öğrenildi. 
 
Oyuncuları ile bir toplantı yapan Kartal'ın yaşadıkları kayıpta rakibin defansif oyun kurgusunun yanı sıra sakatlıklar ve kötü saha zeminin de etkisi olduğunu vurguladığı, ancak geçtiğimiz yılın şampiyonu olan takımının her hafta üzerine koyarak daha iyi gitmesi gerektiğini ifade ettiği bildirildi. 
 
Ligin en kaliteli ve tecrübeli kadrosunda sahip olduklarını bir kez daha dile getiren İsmail Kartal'ın dördüncü yıldıza yürünen bu sezonda, rehavete yer olmadığı konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi. 

Form durumlarına göre kaliteli kadrolarında zaman zaman rotasyonların olacağının altını çizen Kartal'ın hafta sonu oynayacakları Gaziantepspor maçı öncesinde de kadroda değişiklikler olacağının sinyalini verdiği ileri sürüldü. 
 
Özellikle geçtiğimiz sezonlardaki performansından uzak bir görüntü sergileyen Moussa Sow'un pazar günkü maçta kulübeye çekilebileceği ve Webo'nun ilk onbire göz kırptığı gelen haberler arasında. 
 
Çalışmalarına bir günlük aranın ardından devam eden sarı lacivertlilere Egemen Korkmaz'dan da müjdeli haber geldi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan tecrübeli oyuncunun yapılan kontrollerinde herhangi bir bulguya rastlanmadığı ve on gün içinde takımla çalışmalara başlayabileceği açıklandı.