Demirören'den 1940 projesine kutlama

Video yükleniyor...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren  Adana Demirspor yönetim kurulunun kulübe ekonomik katkı sağlamak amacıyla başlattığı 1940 Projesi'ni başarılı bulduğunu söyledi.
 
Tasarlanan hediye paketinde, kulübün kuruluş tarihi 1940 yılından yola çıkılarak tanesi 10 bin liradan satılan ve içerisinde mavi-lacivertli kulübü simgeleyen armağanlar bulunuyor. 1940 hediye paketi yaptıklarını açıklayan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu, kampanya ile ilgili Başkan Demirören'e bilgi verdi ve proje kapsamında satılan paketi hediye etti.
 
Başkan Demirören, mavi-lacivertli kulüp yönetim kurulu üyesi Şevket Aydoğdu'nun getirdiği paketi TFF İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte inceleyerek Adana Demirspor'un bu projesini diğer kulüplere de örnek gösterdi. 

Projenin diğer kulüplere de örnek olacağını ifade eden Yıldırım Demirören, Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu ve Yönetim Kurulu üyelerini bu çalışmalarından dolayı kutladı.
 
Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu da Başkan Demirören'e iyi dilekleri için teşekkür ederek "Projemize destek veren ve örnek gösteren Futbol Federasyonu Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e teşekkür ediyoruz. umarım sezon sonunda Adana Demirspor'u Süper Lige kazandıracağız" şeklinde konuştu.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Adana Demirspor