"Çok şanssız bir sezon geçiyoruz"

"Çok şanssız bir sezon geçiyoruz"
Bucaspor'un başarılı defans oyuncusu Hakan Cinemre, Orduspor  maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"Çok Şanssız Bir Sezon Geçiyoruz"
Son haftalarda yaşanan puan kayıplarına değinen Cinemre:"Takım olarak çok genc ve yeni takımız tabii ki kulüp olarak sıkıntılarımız var ama gerçekten şansız bir sezon geçiriyoruz.Aslında diri ve mücadele eden takımız.takımız. Bucaspor iyi yerleri hakeden bir kulüp.Gerek taraftarı,gerek kulüp içi insanlarıyla harika bir yapıya sahip.İnşallah hayırlısıyla sezonu bitirmek istiyoruz."dedi.

"Hedefleri Olan Bir Takımız"

Bu hafta oynanacak olan Orduspor maçına iyi hazırlandıklarını söyleyen Cinemre:"Orduspor şampiyonluğu kovalayan bir takım.Biz de hedefleri olan bir takımız.Çok iyi hazırlanıyoruz.İnşallah bu maçtan anlımızın akıyla çıkmak istiyoruz."dedi

"Mustafa Hoca Dört Dörtlük Bir İnsan"

Görevden ayrılan Kemal Kılıç ve görevde olan Mustafa Bahadır ,hakkında da açıklamada bulunan Cinemre:"Bu zamana kadar çalıştığım hiçbir hocayla sıkıntım olmadı.Kemal hoca çok iyi bir insan ve kişilik.Ama şansız bir sezon geçirdi.Mustafa hoca ise her şeyiyle dört dörtlük bir kişilik takımla diyaloğu,futbolcuyla diyaloğu iyi bir hocamız.herşeyi hakeden bir insan inşallah iyi yerlere gelir."dedi

"Her Zaman Güçlü Olmak Zorundayım"
Kendisinin olumlu ve olumsuz özelliklerine de değinen Cinemre:"Benim de hedeflerim var.Tabii hatalarım olacak ama çok çalışıyorum ve bu işten ekmek yemek istiyorum.Tabii her zaman güçlü olmak zorundayım.Çünkü futbolcu güçlü olmak zorunda.O yüzden çok çalışmak gerek.İnsanın yaşadıkça hedefleri bitmemeli. Zaten hedefim uzun süre bu işte kalıcı olmak."dedi.

"Fenerbahçe'de Çok Çalışıp,Kalıcı Olmak İstiyorum"
Yeni sezonda adresinin Fenerbahçe olacağını belirten Cinemre:"Evet,Bucaspor'la iyisiyle kötüsüyle sezonun sonuna geliyoruz. Bucaspor her zaman hayatımda olacak.Taraftarını unutmam,insanlarını unutmam,her şeyi hak ediyorlar.İnşallah iyi yerlere gelirler.Ben de Fenerbahçe'de cok çalışıp,kalıcı olmak istiyorum.Tabii ki daha gencim ve oynamak istiyorum.Zaman her seyi gösterir."dedi.

Ekrem Konur