Cim Bom ona yöneldi!

Video yükleniyor...

Galatasaray, yarın oynayacağı Honved maçının ardından ilk etap yurt dışı kamp çalışmalarını tamamlayıp Türkiye'ye dönecek. Cesare Prandelli, İstanbul'da yönetime takımdan gidecek oyuncular ve transferle ilgili rapor sunacak.

Galatasaray, Avusturya Kampı'nın Macaristan'ın Honved takımıyla oynayacağı hazırlık maçının ardından nokta koyacak. Karşılaşmanın ardından Budapeşte'den İstanbul'a dönecek olan Sarı-Kırmızılılar'ın ikinci etap yurt dışı kamp çalışmaları için Belçika'ya gitmesi bekleniyor. Galatasaray Avusturya Kampı'nda oynadığı hazırlık maçlarında Vorwarts'ı 3-1 yenerken Rapid Wien'e de aynı skorla mağlup olmuştu.

Teknik Direktör Cesare Prandelli'yi Avusturya Kampı'nın ardından zorlu bir mesai bekliyor. İtalyan teknik adam, İstanbul'a döndükten sonra 2014 - 2015 sezonun kadrosunu belirleyecek. Yönetime son raporunu verecek olan Prandelli'nin kadroyu 26 - 27 kişiye kadar indirmesi bekleniyor. Avusturya Kampı'na götürelen bazı genç oyuncuların A2 takımına da gönderilecek. Prandelli, gönderilecek oyuncuların yanı sıra eksik bölgelere takviye için de rapor verecek.

Cesare Prandelli, takımını 25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finaline kadar hazır etmeyi planlıyor. İtalyan teknik adam, Avusturya Kampı'nda kondisyon çalışmalarına ağırlık vermişti. Prandelli 2. etap yurt dışı kampıyla birlikte taktik çalışmalara dönecek. Prandelli, Hollanda Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda mücadele eden Wesley Sneijder'in de tatilini tamamlayıp takıma katılmasıyla yeni sezondaki Galatasaray'ın sistemi ortaya çıkacak.

Transfer çalışmalarında önceliğini sag bek transferine veren Sarı-Kırmızılılar'ın uzun süredir gündeminde yer alan Tarık Çamdal'da ilerleme kaydedilemedi. Eskişehirspor'a takas artı bir miktar oyuncu teklif eden Sarı-Kırmızılılar'ın olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Tarık Çamdal transferinde aşama kaydedemeyen Galatasaray Yönetimi, yoğunluğunu Bursasporlu Şener Özbayraklı'ya verdi. Sarı-Kırmızılılar, Şener için Bursaspor'dan yanıt bekliyor.