Cim Bom hocasını seçiyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray Yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarını Alman isimler üzerinden yürütüyor. Sarı-Kırmızılılar, Thomas Tüchel ve Bernd Schüster arasında seçim aşamasına geldi..
 
Geride kalan 5 sezonda Mainz'ı çalıştıran Tüchel konusunda Alman çalıştırıcının Mainz ile arasındaki tazminat sorunu aşılmaya uğraşılıyor. Alman ekibiyle sözleşmesinde 6.5 milyon euro'luk tazminat maddesi bulunan Tüchel'in bu sorunu aşması halinde imzaların atılabileceği öğrenildi.
 
Bundesliga'da son yılların en dikkat çeken teknik adamları arasında gösterilen Thomas Tüchel, Sarı-Kırmızılılar ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasından teklife sıcak bakıyor. Tüchel ile olumlu sonuçlanan görüşmelerin ardından 40 yaşındaki teknik adamın Mainz ile arasındaki sorunu çözmesi durumunda imza için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
 
Sarı-Kırmızılılar, Tüchel'e alternatif olarak Bernd Schüster'i düşünüyor. 2010 - 2011 sezonunda Real Madrid'ten ayrıldıktan sonra Beşiktaş'a gelen Alman çalıştırıcı son olarak geçen sezon La Liga ekiplerinden Malaga'yı çalıştırmıştı. Galatasaray Yönetimi, Schüster'i Türkiye tecrübesi nedeniyle tercih ediyor. Galatasaray Yönetimi, Tüchel ile anlaşamaması halinde Bernd Schüster'e yönelecek.
 
Sarı-Kırmızılılar Tüchel ve Schüster tercihlerinden sonuç alamaması halinde rotasını Hollanda'ya çevirecek. Takımı tamamen Wesley Sneijder üzerine kurmak isteyen Galatasaray, Dick Advocaat'ı da alternatifleri arasında tutuyor.
 
Galatasaray'ın, yurt içi transferinde ise gözü kulağı Olcan Adın'da... Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor'un yıldız oyuncusunu Florya'ya getirebilmek için yoğun çaba sarfediyor.

Bordo-Mavili kulübe Olcan Adın için teklifini yükseltebileceğini bildiren Sarı-Kırmızılılar, Olcan'ın tatil sonrasında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yapacağı görüşmeyi bekliyor. Olcan Adın'ın Galatasaray'da forma giymek istediğini Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na bildireceği ve transfer için kolaylık sağlamasını isteyeceği gelen haberler arasında.