Bal Kes kaçamadı

Bal Kes kaçamadı



Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada iki kez öne geçen konuk ekip Giray Kaçar'ı durduramadı, her iki takım da haftayı birer puanla kapattı.

Her iki takımın da açık oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı goller vardı. Konuk takım 16. dakikada Andre Santos'un enfes golüyle skor üstünlüğünü ele geçirdi. Çaykur Rizespor bu gole 37. dakikada Giray ile karşılık verdi.

İkinci yarıda Jabbie ile golü bulan Balıkesirspor, 78. dakikada Holosko'nıun golüyle skora bir kez daha dengeyi getirdi.  Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Böylece Rizespor 6,Balıkesirspor ise 4 puanda haftayı kapattı.


ÇAYKUR RİZESPOR-BALIKESİRSPOR

STAT: Yeni Şehir
HAKEM: Serkan Çınar

ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Viera (Dk. 78 Tevfik Köse), Giray Kaçar, Ali Adnan, Oboabona, Kıvanç Karakaş (Dk. 62 Sercan Kaya), Murat Duruer, Engin Bekdemir, Filip Holosko, Kweuke (Dk. 62 Deniz Kadah)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

BALIKESİRSPOR: Emrullah Şalk, Okan Alkan, Kulusic, Coelho, Bülent Cevahir, Santos, Aykut Çeviker, Jabbie, Vargas (Dk. 78 Carlos), Gökhan Ünal (Dk. 68 İlhan Depe), Sercan Yıldırım (Dk. 83 Ali Öztürk
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Ertekin

GOLLER: Dk. 16 Santos, Dk. 56 Jabbie (Balıkesirspor), Dk. 37 Giray Kaçar, Dk. 79 Filip Holosko (Çaykur Rizespor)
SARI KARTLAR: Dk. 35 Jabbie (Balıkesirspor), Dk. 44 Kweuke, Dk. 45+2 Kıvanç Karakaş, Dk. 87 Sercan Kaya (Çaykur Rizespor))
-reklam01-