Cardozo'nun alternatifi bulundu

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Cardozo konusunda Benfica'nın vereceği kararı beklerken Stefan Kiessling'i de alternatif olarak listesinde bulunduruyor.

Fenerbahçe bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da transferler için görüşmelerde bulunuyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da açıkladığı Cardozo konusunda Benfica'ya yaptığı teklifi değiştirmeyen ve verdiği son fiyat üzerinde duran Fenerbahçe yönetimi alternatif olarak Bayer Leverkusen forması giyen Stefan Kiessling için de görüşmeler yapıyor.

Fenerbahçe'nin son teklifini yaptığı Benfica kulübünün Premier Ligin yeni ekiplerinden Cardiff'le, Cardozo konusunda her türlü anlaşmayı yapmasına rağmen, bu transferi açıklamaması soru işaretlerine neden oldu.

Fenerbahçe yönetimi Cardozo konusunda son ana kadar bekleme kararı alırken, Kiessling için de temaslar devam ediyor.

Sadece forvet arayışında bulunmayan, Gökhan Gönül'e alternatif arayan Fenerbahçe yönetiminin Eskişehirspor'la özel bir sözleşmesi bulunan Veysel Sarı için de görüşme halinde olduğu belirtiliyor.

Transfer çalışmaları bu yönde sürerken, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de iptal edilen yurt dışı kampı yerine hazırlık maçları organize edilmeyi çalışılıyor.

Hazırlıklarını Topuk Yaylasında sürdürüp, özel maçlar yapmak için İstanbul'u tercih eden Fenerbahçe teknik heyeti bu konuda uygun olan takımlarla görüşmeler yapıyor.

Hafta başında Topuk Yaylasında kampa girecek Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın 1 haftalık süre içinde kondisyon çalışması ve futbolculara yükleme yapacağı öğrenildi.

Milli takımlarında oldukları için çalışmaların istanbul etabına katılamayan Kuyt, Sow, Meireles, Bruno Alves, Salih Uçan ve Recep Niyaz'ın önümüzdeki hafta orsanıda Topuk Yaylası'ndaki kampa katılacakları açıklandı.