Büyük gün Pazartesi

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da bir süredir devam eden Constant sorunu ve Yargıtay'ın kongre kararını onaması sonrası sessizliğini koruyan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Pazartesi günü Trabzon'a gideceği öğrenildi.

Yönetim kurulu ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu iki konuyu masaya yatıracak olan Hacıosmanoğlu'nun, toplantı sonrası kararlarını açıklayacağı ifade edildi. Tüm yöneticilerin katılacağı toplantıda, teknik direktör Ersun Yanal'ın da hazır bulunacağı belirtildi.

Milli arada oyuncu izlemek ve daha önce listesinde yer alan oyuncuların son durumunu yakından görmek için yurt dışına çıkan tecrübeli teknik adamın, yönetime kuruluna belirlediği isimler hakkında ayrıntılı rapor sunacağı öğrenildi.

Ersun Yanal'ın transfer listesinin ilk sırasında Werder Bremen'de forma giyen Zlatko Junuzovic olduğu belirtiliyor.

Bordo-mavili ekip, Avusturyalı ofansif orta saha oyuncusu ile devre arasında görüşmeler yapmış, hatta oyuncu ile anlaşmış ama Werder Bremen'in belirlediği 3 milyon euro'yu aşan bonservis bedelini indiremeyince transferi gerçekleştirememişti.

Ersun Yanal, bu sezon Bundesliga'da 25 maçta 5 gol atan, 11 de asist yapan 28 yaşındaki oyuncu için  Avusturya'nın, Liechtenstein'ı 5-0 yendiği maçı tribünden takip etti. Bir asist yapan, bir de gol atan Junuzovic hakkında bol bol not alan Yanal, dönüşte bu futbolcu ile ilgili yönetime bilgi verecek.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor