Büyük gün cuma!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ın transferde ilk hamlesini yaptığı Dusko Tosic, İstanbul'a geldi ve sabah sağlık kontrolünden geçti. 
 
Gençlerbirliği ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından siyah beyazlı kulüple anlaşan 30 yaşındaki Sırp savunma oyuncusu kontrollerin ardından yöneticilerle bir süre görüştü. 
 
Tosic'le anlaşan siyah beyazlılar kaleye, savunmaya, orta sahanın soluna ve de sağ bek pozisyonuna transfer yapmak için temaslarını yoğunlaştırdı. 
 
Kaleye yapılacak transferde Iker Casillas ismini de gündeme alan siyah beyazlılar, özellikle Ryan Babel için de girişimlerini sürdürüyor. 
 
Beşiktaş, Kasımpaşa'nın surinam asıllı Hollandalı forvetini renklerine bağlamak için takas üzerinde de duran Beşiktaş'ın Babel'in transferini bir hafta içinde sonuçlandırması bekleniyor. 
  
Siyah beylazlılar bir yandan transfer listesindeki futbolcularla görüşmelerini sürdürürken, diğer yandan takımın başına getireceği tektnik direktör konusunda temaslarda bulunuyor. 
 
Yabancı teknik adam listesinin ilk sırasındaki Mircea Lucescu için beklemede olan başkan Fikret Orman'ın cuma günü harekete geçmesi bekleniyor. Lucescu'dan alınacak yanıta göre temaslarda bulunulan Şenol Güneş için harekete geçilecek. 
   
Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş