Burak'a yeni teklif

Video yükleniyor...

Trabzonpor yönetimi son olarak Altecio Madrid'in gündemine geldiği belirtilen, Avrupa kulüplerinin peşinde olduğu Burak Yılmaz ile masaya oturmaya hazırlanırken, Tayland milli takımının golcüsü Teerasil Dangda'yı da takibe aldı.

Trabzonspor'la sözleşmesi devam etmesine rağmen kontratındaki özel madde nedeniyle transferin gözdesi haline gelen ve özellikle Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Burak Yılmaz'ın yöteminle masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in gelecek sezon Burak Yılmaz'ı kadroda görmek istemesi ve bu doğrultuda yönetime rapor vermesi üzerine harekete geçen bordo-mavili yönetimin golcü futbolcuyu takımda kalması yönünde ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

İtalya, İspanya, İngiltere ve Almanya'dan ciddi teklifler alan yıldız futbolcunun Trabzonspor'la görüşmeden geleceği ile ilgili planlar yapmayı düşünmediği ve bu görüşme sonrasında yapacağı tatilde son kararını vereceği belirtildi.

BURAK'A YENİ TEKLİF
Trabzonspor yönetiminin Burak Yılmaz'a yeni bir sözleşme teklifinde bulunacağı öğrenilirken, yıldız futbolcuyla anlaşma sağlayarak tatile göndermeyi planladığı gelen haberler arasında. Ayrıca yapılacak görüşmede Burak Yılmaz'ın kendisine yapılan tekliflerle ilgili olarak da yönetime bilgi vermesi bekleniyor.

BİR YENİ İDDİA DAHA
Bu arada İspanya'nın AS gazetesi, geçen hafta Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu'nu kadrosuna katan Atletico Madrid'in şimdi de Burak Yılmaz'ın peşinde olduğunu iddia etti. Emre ve Onion Rodriguez'in transferleriyle gönderme yapan gazete "üçüncü hedef Burak Yılmaz" başlığını kullandı. Gazete, iki futbolcuyu bonservis ödemeden kadrosuna katan Atletico'nun Burak için 5 milyon euro bonservis bedeli ödemek zorunda kalmasının transferi zora soktuğunu belirtti.

SÜRPRİZ BİR İSME KANCA
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililerin listesine sürpriz bir ismin girdiği belirtildi. Dünyanın önemli futbol ülkelerini mercek altına alan Trabzonspor yönetiminin Tayland milli takımının golcüsü Teerasil Dangda için girişimde bulunacağı öğrenildi. Süper yeteneklere sahip olan Dangda’yı Hami Mandıralı’nın 7 kez izleyip olumlu rapor verdiği bildirildi.

Hami Mandıralı'nın Dangda hakkında verdiği raporda, “Müthiş bir fizik güce sahip, etkili ve yıpratıcı, gol vuruşları çok iyi, aynı zamanda Trabzonspor’un bütçesine göre, mutlaka alınmalı” dediği ifade edildi.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş sezon bitimi çıktığı tatili sonlandırdı. Güneş bugün itibariyle döndüğü Trabzon'da transfer çalışmalarına başladı.